Pengunaan akaun finejots.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.
Madu Bahagia - Jenama Tayyibah

Anda Mencari Madu Lebah Asli? Anda Berada di Laman Web yang Betul.

"Madu Bukan Lagi untuk Derita, Madu Juga Untuk Bahagia."


Jika anda sedang sakit ataupun tidak sihat, madu adalah salah satu ikhtiar penawar yang terbukti memberi kesan yang baik. Dengan syarat ia madu asli.

Dan jika anda sedang sihat, berusahalah untuk mengelak daripada jatuh sakit ataupun tidak sihat. Caranya, amalkan pengambilan madu secara konsisten. Inilah yang kami maksudkan "madu bahagia".

Kami di MaduBahagia.com menyediakan pelbagai pilihan madu. Ada madu yang original tidak dicampur dengan apa-apa bahan lain dan ada yang diformulakan untuk tujuan tertentu dengan campuran herba-herba terpilih.

Kami pasti, anda mahukan madu bukan tiruan. Kami komited menyediakan madu yang bukan sahaja asli, tetapi disediakan dalam bentuk bungkusan yang mengikut standard pembungkusan dalam pasaran. Anda boleh lihat gambar-gambar di bv

Pilih jenis madu yang anda mahu, dan isi borang tempahan di bawah.Madu Tualang : RM70.00 sebotol / 500 gm

 Sumber nektar dari pelbagai jenis bunga dan herba di hutan belantara sehingga rasa,aroma dan kesannya sangat unik dan sangat berkhasiat. Terlalu banyak respon positif kerana madu tualang keluaran kami adalah sangat serasi dengan tubuh penduduk tempatan nusantara.

Produk ini adalah produk madu terbaik keluaran kami kerana madu tersebut adalah Madu Tualang Gred A+ tanpa diproses (unprocess honey) dan di ambil sendiri tanpa perantara dengan peraih atau tengah. Madu Tayyibah Tualang Asli memenuhi segala nutrien yang diperlukan tubuh anda untuk sumber tenaga, menambah stamina spontan, melancarkan darah, semangat seksual, melancarkan pencernaan, mengubati luka, meningkatkan metabolism tubuh, kecerdasan  anak, nutrien lengkap ibu hamil dan banyak lagi.

Amalan Pemakanan : 1 atau 2 sudu besar sebelum sarapan, 1 atau 2 sudu besar sebelum tidur (selepas makan malam), boleh diamalkan lebih jika sakit atau dijadikan minuman yang menyegarkan  (350ml air dicampur 3-4 sudu madu tayyibah). Sesuai untuk seisi keluarga, wanita hamil dan menyusui anak.Madu Habbatus Sauda : RM70.00 / 500 gm

Melancarkan darah, menghangatkan badan, mencegah asma/lelah, sakit sendi, meningkatkan antibody dan stamina, dan untuk kesuburan lelaki/wanita.

Kandungan : Madu Arab, Madu Tualang, Madu Multiflora, Habbatussauda, Zaitun, Za’faran, Delima & Herba Pilihan

Amalan Pemakanan: 1 atau 2 suudu besar sebelum sarapan, 1 atau 2 sudu besar sebelum tidur (selepas makn malam), Tidak digalakkan untuk wanita mengandung/menyusui anak.
Madu Slim : RM70.00 / 500 gm

Melancarkan darah, mencegah penyumpatan pada saluran jantung, mengawal berat badan, obesiti, melegakan kahak dan batuk, mencegah kolestrol dan darah tinggi, menambah stamina, mencegah stamina, mencegah dari radang jerawat, resdung dan toksik dalam badan.

Kandungan : Madu Arab, Multiflora & Tualang, Khal Delima, Kurma dan Epal Gred A dan Herba Pilihan.

Amalan Pemakanan : 1 atau 2 sudu besar sebelum sarapan, 1 atau 2 sudu besar sebelum tidur  (selepas makan malam) . Sesuai untuk seisi keluarga.Madu IQ : RM70.00 / 500 gm

Gabungan makanan sunnah bagi menguatkan hati dan akal untuk tunduk dengan wahyu, menguatkan hati dan akal tunduk dengan wahyu, menguatkan ingatan dan hafalan, melancarkan  darah, meningkatkan kecerdasan minda & IQ, meransang untuk focus dan teliti ketika belajar, mencegah dari  terkena racun dan sihir.

Kandungan : Madu Arab, Multiflora & Tualang, Za'faran Merah Gred A+, Delima, Minyak Zaitun, Buah Tin, Habbatussauda , Kurma Ajwa, Air Zam-Zam dan Herba Pilihan.

Amalan Pemakanan:  1 atau 2 sudu besar sebelum sarapan, 1 atau 2 sudu besar sebelum tidur (selepas makan malam). Sesuai untuk seisi keluarga, anak yang masih belajar, ibu hamil atau sedang menyusu anak.MADU X-TRIM: RM125.00 / 475g

Kelebihan mengatasi masalah ereksi bagi lelaki secara natural dengan kualiti herba gred A+ di pasaran, membantu mengawal keserasian hormone semasa haid dan menopause, menguatkan sendi dan sengal lutut dan pinggang, melancarkan darah, mengembalikan tenaga spontan, meningkatkan prestasi seksual lelaki dan wanita, mencegah gout dan Lelah, mencegah kolesterol yang berlebihan dan sakit jantung, awet muda pada wajah dan tenaga dan banyak lagi.

Kandungan: Madu Arab, multiflora & Tualang, Tribulus Terestris, Butea Superba, Maca, Ginseng dan Herba.

Amalan Pemakanan: 1 atau 2 sudu besar sebelum sarapan, 1 atau 2 sudu besar sebelum tidur (selepas makan malam), boleh diamalkan lebih jika sakit berkaitan rumahtangga. Hanya untuk lelaki dan wanita dewasa. Tidak digalakkan untuk ibu mengandung, menyusu anak dan penyakit jantung kronik.Madu Kelulut (Stingless Bee Honey): RM98.00 / 400g

Madu Kelulut merupakan madu yang kaya dengan enzim propolis dari lebah kelulut. Kajian menunjukkan propolis dapat mengubati virus/sel kanser dengan sangat efektif. Propolis lebah kelulut adalah 4x ganda lebih efektif bebanding lebah biasa.Madu Majestic – Platinum Honey: RM220 / 400g

Kelebihannya, usia boleh bertambah tetapi tidak pada rupa dan tenaga, ilham menghasilkan madu majestic Platinum dengan kombinasi ‘superfood’ tertua di dunia iaitu Madu Tualang, Sidr, Kelulut, Multiflora & Arab, bersama ‘Fresh Royal Jelly’, Green Brazillian Propolis & Bee Pollen Tualang. Kombinasi ‘superfood’ itu diadun agar serasi dengan tubuh semua peringkat umur untuk kesan yang menakjubkan. Madu dari sumber terbaik bagi mereka yang mahukan kesan optima bagi kesihatan secara natural.Royal Yemen SIDIR Honey – Madu Sidir Diraja Yaman: RM240 / 400g

Madu Sidir yang berasal daripada Yaman sememangnya idaman bagi pengamal madu di seluruh dunia. Rasa, aroma dan khasiat yang unik dan tinggi bagi madu yang berasal dari nektar Sidir dari Negara Yaman ini adalah berbeza daripada nektar Sidir daripada negara Timur Tengah yang lain. Tidak hairanlah Madu Sidir Diraja Yaman menjadi rebutan kerana tidak dikatakan seseorang itu mengamalkan madu kalua tidak pernah merasai Madu Sidir Diraja Yaman kerana pengiktirafan khasiatnya adalah sejak ribuan tahun dahulu di Lembah Doan Hadratulmaut, Yaman. Madu Sidir Diraja Yaman keluaran kami diambil terus daripada legasi saudagar Madu Diraja Yaman yang melalui ujian kualiti di Yaman dan Malaysia.

TEMPAH SEKARANG DENGAN ISI BORANG DI BAWAH.


Bulan ini adalah bulan pelancaran laman web MaduBahagia.Com, sehubungan dengan itu pihak kami dengan berbesar hati mengumumkan bahawa kami memberikan

KADAR PENGHANTARAN ADALAH

PERCUMA

UNTUK SEMUA DESTINASI


Kos Pos Laju sekarang melambung tinggi sejak tahun 2016, kadar untuk berat 500 gram sudah mencecah RM7.20 untuk Semenanjung Malaysia, RM9.50 untuk Sarawak dan RM10.50 untuk Sabah (rujuk jadual di bawah).


Namun kami ingin memberikan yang terbaik buat Anda pelanggan yang kami kasihi. Ambil peluang dan bertindak sekarang, kami tidak tahu berapa lama lagi kami dapat menanggung kos ini. Apapun kami akan tetap berusaha untuk memberikan yang terbaik buat Anda.


Ada sebarang pertanyaan? Kami akan bantu anda..

Hubungi kami melalui WhatsApp / Telegram / SMS (sahaja) : 016 2605501


Maklumat kami : FINE JOTS SDN BHD (1024587-W)
Kami berdaftar secara sah dengan SSM.

Alamat HQ FINE JOTS SDN BHD akan diberikan selepas anda melakukan tempahan dan bayaran melalui website ini. Anda cadangkan masa untuk datang mengambil barang yang dibeli.


Urusan di HQ FINE JOTS untuk pembelian & pengambilan produk sahaja. Hubungi kami dahulu sebelum hadir agar ada staf yang bersedia untuk berurusan dengan anda.

PENTING : 

Jika anda ingin menerima produk dengan mengambilnya di HQ FINE JOTS, anda tetap perlu melakukan bayaran terlebih dahulu dan mengisi (submit) borang di sini. Ini bagi memudahkan pengurusan dan anda dapat menerima produk dengan cepat.

Bayaran adalah melalui SenangPay.my. Anda boleh membayar menggunakan kad kredit/debit, ataupun memilih FPX untuk pembayaran melalui online banking. Dengan kaedah ini, tempahan anda dapat diproses dengan segera. Namun jika anda mahu melakukan bayaran secara manual, hubungi kami melalui Whatsapp untuk mendapatkan no. akaun bank kami ataupun lain-lain kaedah bayaran: 0162605501 (FINE JOTS).